Szolgáltatások és Vizsgálatok

Közfinanszírozott (OEP) intézmények és magán egészségügyi szolgáltatók számára

A Medserv Kft vállalja állami (OEP finanszírozott) és magán egészségügyi szolgáltatók teljes körű patológiai ellátását. Szakember gárdánk a citológia és patológia teljes spektrumát lefedi, lehetőségeink megegyeznek bármely egyetemi intézet lehetőségeivel, beleértve a molekuláris biológiai vizsgálatokat is. Speciális esetekben képesek vagyunk 24 órán belül véleményt adni a beküldött citológiai vagy szövettani preparátumról.

Kiemelkedően nagy tapasztalatunk van cervix citológiai (méhnyakrák szűrés során nyert) kenetek értékelésében, lehetőségünk van HPV tipizálásra is.

Az országban a legnagyobb gyakorlattal rendelkezünk ultrahang vezérelt aspirációs citológiai vizsgálatok végzésében, egy kézben tartva a minta levételét, feldolgozását és kiértékelését. Cégünk komplett patológiai ellátást nyújt megrendelőinek, az alapvizsgálatoktól a speciális vizsgálatokig, lehetőségünk van molekuláris patológiai vizsgálatok igénybevételére is.

Ultrahang vezérelt aspirációs szakrendeléseket működtetünk a főváros 8 pontján.

Egyaránt végzünk szövettani és citológiai vizsgálatokat is, nagy tapasztalattal bírunk mind nőgyógyászati, mind aspirációs citológiai minták értékelésében.

Magánpraxisok és OEP finanszírozott ellátóhelyek számára egyaránt végzünk vizsgálatokat.Írjon nekünk!

Kérjük javítsa ki a hibás mezőket!